Comitè Organitzador 

Presidents

Sònia Magán Presidenta de la Societat Catalano Balear de Psicologia SCBP. PsicòlogaGeneral Sanitària i Neuropsicòloga. Directora de la Residencia Sant Francesc i Centre de DiaTerapèutic. Santpedor i Manresa.

Joaquim T. Limonero Vice-degà de Postgrau. Facultat de Psicologia. Grup de Recerca en Estrés i Salut –GIES-. Unitat de PsicologiaBàsica. UniversitatAutònoma de Barcelona UAB.

Jordi Cid Psicòleg clínic. President de la SCRITC. Coordinador de programes. Direcció Assistencial Xarxa de Salut Mental i Addiccions. Institut Assistència Sanitària. Girona.

Vocals

Maria Álvarez Moleiro Coordinadora del Màster en Psicologia General Sanitària. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Àrea de Psicologia Bàsica. Universitat Autònoma de Barcelona –UAB-.

Mayte Cerón Provencio Psicòloga General Sanitaria. Centre de Serveis de desenvolupament personal Factor P. Barcelona.

Ander Chamarro Lusar Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Àrea de Psicologia Bàsica. Universitat Autònoma de Barcelona –UAB-.

Joan Deus Yela Psicòleg Clínic i Neuropsicòleg. Professor Agregat del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut (UAB). Coordinador Assistencial del Servei de Psicologia i Logopèdia de la Facultat de Psicologia (UAB). Unitat d’Investigació en Ressonància Magnètica de l’Hospital del Mar-PRBB de Parc Salut Mar.

Josep Deví Bastida Psicòleg Clínic i Neuropsicòleg. EAIA de Trastorns Cognitius i Psicogeriatria de l’INAD en CAEMIL (Recinte Torribera) de Parc de Salut Mar. Professor Associat del Departament de Psicologia Clínica i de la Salud -UAB-

Sandra Lefler i Pardo Psicòloga General Sanitària. Residència Hospital Sant Joan Baptista de Sitges i Centre Terapèutic i Geriàtric, S.L. de Sant Cugat.

Isairy Monasterios Da Costa Psicòloga General Sanitària.

Mercè Nomen Fernández Psicòloga General Sanitària. Psicòloga col·laboradora a la xarxa nacional de Psicòlegs d’urgències i emergències de PSYA ASISTENCIA. Psicòloga de l’equip de suport psicològic de l’ONG Proactiva Open Arms.

Alba Palazón Llecha Psicòloga General Sanitària. Personal investigador. Hospital Universitari Dexeus.

Guillem Parra Lorenzo Psicòleg General Sanitari. Coordinador de l’Equip Tècnic -ETCA- dels centres de protecció infanto-juvenil de GEDI.

Comitè Científic 

Presidents 

Marina López i Ruiz Psicòloga General Sanitària. Centre de Salut Mental Integral i Comunitària Clínica Sant Jordi. Barcelona.

Josep Maria Losilla Vidal Departament de Psicobiologia i Metodologia de les Ciències de la Salut. UniversitatAutònoma de Barcelona UAB.

Vocals

Sergi Ballespí Sola Departament de Psicologia Clínica i de la Salut. Universitat Autònoma de Barcelona –UAB-.

Tomás Blasco Blasco Coordinador del TFM del MUPGS. Departament de Psicologia  Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Àrea de Psicologia Bàsica. Universitat Autònoma de Barcelona –UAB-.

Laura Forcano Psicòloga General Sanitària. Investigadora postdoctoral al Programa de Recerca en Neurociències, Grup de Farmacología integrada i neurociència de sistemes de l’Institut Hospital Mar d’Investigacions Mèdiques – IMIM.

Susana García Blanco Psicòloga Clínica-Neuropsicòloga. PASSIR. Institut de Neuropsiquiatria i addiccions, INAD. Parc de Salut Mar. Barcelona.

Jenny Moix Queraltó Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Àrea de Psicologia Bàsica. Universitat Autònoma de Barcelona –UAB-.

Josep Pujol To. Psicòleg Clínic. Centre de Psicologia Clínica DIAGTER. Sabadell.

Jaume Vives Brosa Departament de Psicobiologia i Metodologia de les Ciències de la Salut. Universitat Autònoma de Barcelona –UAB-.